BENVINGUTS!

Aquest blog ha sigut creat per a resoldre tot tipus de dubtes referits a l'ús de les TIC en l'aula.
D'aquesta forma, penjaré moltes eines interessant que podeu utilitzar a les vostres classes,
explicant-les pas a pas, i a més a més,
exposaré alguns conceptes de teoria bàsics e interessants.

viernes, 15 de junio de 2012

EXPOSICIONS quart dia (9/5/12)


GOOGLE MAPS EN EDUCACIÓ
Eres capaç d’imaginar un servei que oferisca imatges via satel·lit des de totes les parts del món?. Aquest servei es oferit per Google i s’anomena Google Maps. No cal ni esmentar que se li pot donar un ús educatiu molt eficaç, fonamentalment a l’assignatura de coneixement del medi ja que podem crear: itineraris geografics, veure macroestructures i serralades, observar elements de la geografia física,política i econòmica. Però, segons les companyes també podem utilitzar-lo per a altres àrees com, per exemple, llengua ja que els alumnes poden desenvolupar un viatge basat en una narració, localitzar llocs que apareixen en una redacció...i fins i tot la podem utilitzar a classe de plástica localitzant museus etc.


ACÍ ADJUNTE EL POWER, ÀNIM ÉS MOLT INTERESSANT!
https://docs.google.com/presentation/d/1rrQKQ2C7PXIV-_1hEq-TD_SNv1jivxz2vvm_Zc1RWXo/edit

APLICACIONS DE LOCALITZACIÓ
Avui en dia el món tecnologic s’ha convertit en el món de les aplicacions, però que són les aplicacions?. Aquest tema el tracten Teresa i Virginia, destacant fonamentalment l’aplicació FOURSQUARE que permet la localització de persones al moment. Però, no és una aplicació qualsevol ja que li hem de sumar un element de diversió ja que quan més check-in faces més premis guanyes, i obtes a l’alcaldia. De totes formes, el que ens interessa a nosaltres és el fet que es puga utilitzar en l’educació, en aquest cas podem donar informació als estudiants sobre reunions, excursions, etc. però també ens permet localitzar als alumnes i controlar l’assistència. Clar està, aquesta aplicació presenta uns advantatges i un desavantatges, que podreu veure gràcies a la presentació powet point que adjunte a continuació:
https://docs.google.com/open?id=0B4NN8AfuKxblZzZwQVVpbERLNFk

XARXES SOCIALS EDUCATIVES
Aquesta exposició ve de la mà de Miriam Ramírez i Andre Sáez qui ens parlen de dues xarxes socials educatives molt interessants, com són: EDUREDES i EDUMODO. La exposició va ser molt interessant ja que ens van fer una demostració en directe sobre els recursos que aquestes xarxes ens poden oferir. Ara et toca a tu descobrir-ho. Ací adjunte la seua presentació:
http://www.slideshare.net/asv_elx/xarxes-socials-educatives

No hay comentarios:

Publicar un comentario