Com a tasca de classe, hem realitzat un exe-learning dedicat al nostre treball de classe, en aquest cas, l’hem dedicat a Twitter. A continuació, vaig a explicar un poc per damunt els passos que vam seguir per a fer-lo. Cal afegir que nosaltres vam fer un exe-learning com a mena de repàs d’un temari ja tractat a classe.
En primer lloc, vam elegir un nom: aprén amb Twitter. Per tal que quedara presentable, vam decidir ficar unes quantes fotografies amb el logo de twitter però evitant que es veguera la forma del pardal, ja que una activitat tractava d’això.
Arrel d’aquest primer apartat, vam insertar dins 6 subapartats: Introducció, objectius, apartat pre-coneixement, activitats, reflexió final i bibliografia. (Encara que no tots eren necessaris). La forma de fer-ho és molt sencilla, ens dirigim a “afegir pàgina”, li posem un nom, i la incrustem en l’apartat que vulguem
.
- INTRODUCCIÓ: vam decidir fer una breu explicació del tema que anavem a tractar en aquest exe-learning
.
-OBJECTIUS: ací posem els objectius que pretenem aconseguir al finalitzar les activitats, es òptim no possar-ne massa.
-ACTIVITAT DE PRE-CONEIXEMENT: aquesta activtiat no era necessària, però nosaltres vam voler fer altra petita introducció amb la definició de Twitter per recordar als nostres alumnes, o repassar allò que se suposa havien fet a classe.
-ACTIVITATS: aquest apartat és el més important, i on es fiquen les 5 activitats de reforç sobre el tema. El que vam fer nosaltres va ser crear un apartat gran anomenat activitats,amb una introducció, i dins d’aquest cinc subapartats.
-REFLEXIÓ FINAL: com al nostre treball vam fer una reflexió final, també vam veure necessari plantejar algunes preguntes sobre l’ús de Twitter als alumnes.
-BIBLIOGRAFIA: en aquest apartat s’adjunten totes les webs on hem trobat informació per a realitzar el treball.
En la meua opinió, exe-learning és una bona eina per a el·laborar materials, així que en un futur sí pense tornar a utilitzar-lo ja que ens ofereix diferents formes d’activitats, que no són costoses de fer per als alumnes, i a més, poden arribar a ser molt entretingudes.
Què penseu vosaltres?
No hay comentarios:
Publicar un comentario