APLICACIONS EDUCATIVES PER AL MÒBIL
La primera exposició be de la mà de Roberto Pastor i Antonio Vicente qui ens parlen de dues aplicacions de moda per a mòbils com són Picaa i Whatsapp. D’aquesta forma, el que pretenen és ensenyar-nos com utilitzar aplicacions en l’escola 3.0.D’una banda, el WHATSAPP, és un programari propietari que presenta una multiplataforma de missatgeria instantània, amb el qual es pot enviar de tot. Entre els avantatges d’utilitzar el programa vegem que és una bona font d’informació per als pares, en temes de reunions, faltes escolars etc. a més no té nom limitat de caràcters, però necessites connexió continua a Internet. De qualsevol forma, altra facilitat que trobem es que no fa falta agregar als amics, i pot resultar molt útil.
D’altra banda, el PICAA, és una Plataforma Interactiva i Cooperativa de recolzament a l’aprenentatge, és a dir, dóna suport a la diversitat. D’aquesta forma permet interactuar amb xiquets amb transtorns generalitzats del desenvolupament com S. Asperger o Autisme.
Ací deixe l’enllaç. us recomane que llegiu el treball ja que és molt interessant:
https://docs.google.com/presentation/d/1wVsq59Y5jaeAkDjLzmPxCzNCutyNl6EiKp6s7rPbr0A/edit
CAS PRÀCTIC FACEBOOK
Si vos pregunte que em digueu el nom d’una de les més importants xarxes socials de avui, segurament em contestareu: Facebook. Aquesta xarxa té molt prestigi perquè et permet interactuar amb gran quantitat de persones i per les seues múltiples aplicacions. Però el que ens volen mostrar les nostres companyes Gema Prats i Maria, es que Facebook va ser creat per a l’educació, i que moltes aplicacions van d’estinades a l’educació. D’aquesta forma, van agafar el seu conte de Facebook i ens van comentar un poc el que podrien trobar, entre altres coses: un cercador d’amistad, creadors d’esdeveniments, fer preguntes, enviar missatges, fer grups, pujar vídeos i fotos, crear documents... ara et toca a tú veure el power per saber com es pot aplicar tot això a l’aula.Finalment, també ens parlen sobre el risc d’utilitzar massa la xarxa ja que pot crear addicció, i advertixen als pares que controlen la configuració de privacitat dels fills.
Ací està l’enllaç, inga investigueu un poquet!
https://docs.google.com/presentation/d/1wztufc_IdLxz18SfEh98UIRLfpOVqISThzL3MqBmvKg/edit
E-BOOKS
Qui diu que els llibres són de paper?, qui no s’ho crega és que no coneix els E-books. Aquestos són els nous llibres electrònics, aplicacions d’Apple, que fan que accedisques als llibres que més t’agraden per mitjà d’una estanteria en la pantalla principal. A que és divertit?Tot seguit, s’ha de dir que hi ha divergències en quant a l’utilització d’aquest tipus de llibre. D’una banda, els que defenen el llibre electrònic donen arguments com: menor despesa de paper, comoditat en la portabilitat, enriquiment del text, més capacitat d’almacenatge...D’altra banda, els que defenen al llibre de paper tradicional, donen arguments com: és un recurs renovable, i ha facilitat de còpia, gastes menys bateria...
Ja no seguisc més, ara et toca a tú, ànim!
https://docs.google.com/open?id=0B4NN8AfuKxblT2NBMVA4NzFHSDQ
WIKI
Marina Santos i Esperanza Vega, es van animar i ens van mostrar com podíem crear una Wiki, un recurs eficaç per utilitzar a les aules avui en dia. D’aquesta forma, ens expliquen què és una wiki, les seues utilitats educatives, avantatges i desavantatges d’utilitzar-les, etc. Un lloc a resaltar per crear les wikis, és Wikispace ja que tenen totes les còpies de seguretat d’altres wikis, els continguts s’actualitzen constantment i és molt fàcil d’utilitzar. Finalment, les companyes preguen que tinguem compte amb la informació ja que pot ser vulnerada.Ací està la presentació, ànima’t!
https://docs.google.com/presentation/d/1uJGx20WFlLxqKl0DXiesKz5Ru1ss3JP5NUblIfX2M4I/edit
APLICACIONS EDUCATIVES PER A IPAD.
Acabem la ronda d’exposicions amb les companyes Marcela i Natalia, que ens parlen sobre una aplicació d’IPAD de matemàtiques. Aquesta és una aplicació intuïtiva, que ofereix 15 jocs amb 4 nivells diferents amb més de 1000 problemes matemàtics.Ací deixe l’enllaç, t’atreveixes a descobrir-la?
https://docs.google.com/presentation/d/1C016QMsejiY_kKSadOp52meGnrVptZPgyqb8pShvpsw/edit
No hay comentarios:
Publicar un comentario