-A continuació, deixe l'exposició de Raquel i Adrià, que ens parlen sobre algunes experiències educatives a les aules de Primària. Fonamentalment, ens parlen sobre el projecte ràdio solidària amiga, desenvolupat per el CEIP el Murtal de Benidorm, i sobre el projecte Col·laboratiu del CEIP Hispana de Cartagena.
https://docs.google.com/open?id=0B4NN8AfuKxblRFFpX1cwN0pTQU9TRUFTRzVDYS1RUQ
- Tot seguit, heu de vorer l'exposició de Marina i Espe, que ens parlen sobre Dropbox, una ferramenta que pot substituir als USB, i que és molt útil per al treball diari entre el centre i la casa. A més, ens parlen sobre l'aplicació a les aules: sincronitzar fitxers, guardar documentació, capetes compartides, lliurament d'arxius per correu, copia d'arxius, compartir arxius...i Finalment, parlen sobre els seus avantatges.
https://docs.google.com/presentation/d/1Ev0spnoTAj8NPn5sm1uXo4sST4hKJpAMWFvzqh10AI8/edit
- Aquesta exposició, feta per Lucia i Sara, ens parla sobre el joc i l'aprenentatge amb les noves tecnologies.
D'aquesta forma, ens fan veure que el joc amb les TIC, no sempre ha de ser una cosa dolenta, sinó que és una bona opció, motivadora, perquè els alumnes aprenguen. A més a més, ens ofereixen uns recursos on els nens poden jugar, com per exemple el professor Leyton.
https://docs.google.com/presentation/d/1WDBG3dhjvVUKJPNU77bYRCucK9J4S-NoP9UHM744NpE/edit
-Aquesta presentació, feta per Jessica i Laura, tracta sobre el fet d'utilitzar pissarres digitals a les aules, com a experiència innovadora. Ací ens conten les classes de pissarres digitals que hi ha com són: PD pissarra digital simple; PDI pissarra digital interactiva portable; i PDI pissarra digital interactiva. A més, afegeixen la seua aplicació a l'aula i els avantatges i inconvenients d'utilitzar-la, prevalent els avantatges per l'alt grau de motivació que provoquen en els alumnes.
https://docs.google.com/presentation/d/162LTglE3wBo9qpnbJNLTtwGxlvTL2qzD5yEwEz_0s2c/edit
-Les companyes Sara Verdú i Anna Pastor ens han deixat una bona exposició sobre els factors a tindre en compte per fer una bona integració de les TIC als centres educatius. Ací ens diuen que moltes escoles no han fet una introducció optima de les TIC, i ens donen les possibles causes, com per exemple: falta d'infraestructures, poca coordinació tecnic-pedagògica, poca formació del professorat...per tant ens donen unes pautes per poder evitar una fallida integració de les TIC, fins arribar a introduir-les al currículum.
https://docs.google.com/presentation/d/1A6SybuKDnkSIxdklr0gYvedQEpH9LZFNbQd1hiC68mc/edit
-Miriam i Sofía, ens parlen en la següent exposició sobre algunes experiències d'innovació didàctica en educació primària, i comparen diversos països. A les conclusions ens diuen que Espanya està per davall de la mitjana en la integració de les TIC a les aules, pot ser per falta de recursos o no. De totes formes, hem de reflexionar sobre aquest tema ja que si no podem disposar d'un ordinador per nen, haurem de sacar-li profit als recursos TIC que ja tenim. Molt interessant xiques!
https://docs.google.com/open?id=0B4NN8AfuKxblVDFMalJ4S2hSRHVtbUVtc1ZZekZ6QQ
No hay comentarios:
Publicar un comentario